Letölthető Szakmai Bérkalkulátorok

A Béradmin Kft.-ben dolgozva fontosnak tartjuk az ügyfeleink és a potenciális ügyfeleink számára is hasznos információk és anyagok megosztását, erre a célra szolgál az ingyenes bérkalkulátor 2017-es évre vonatkozóan.

Bérszámfejtés során számos esetben szembesültünk azzal, hogy egy egyszerű sablon vagy kalkulációs tábla milyen segítséget tud jelenteni egy HR-es dolgozó, vagy egy vezető számára. Annak érdekében, hogy hozzájáruljunk a szakmaiság terjesztéséhez, néhány hasznos bérszámfejtést segítő dokumentumot csatoltunk szabad felhasználásra (a használathoz kapcsolódó mindennemű felelősség elhárítása mellett):

Bérkalkulátorok

Az alábbi Excel táblázatokban a zöld cellák értékeit szabadon módosíthatja, és a beírt értékeknek megfelelően kapja meg az eredményeket, számításokat a sárga illetve piros cellákban.

Nettó bérkalkulátor 2017.

Az alábbi bérszámításnál a 2009-től a mai napig érvényes bérek adó és járulék vonzatait számíthatja ki. A kalkulátor segítségével a bruttó bér alapján kiszámolhatja a nettó bért.

Cafeteria összköltség számítás

A mellékelt Excel tábla segítségével kiszámíthatja, hogy ha munkavállalói részére bruttó éves juttatás keretet ad, vagyis azt a költséget határozza meg, amit adóval és járulékokkal együtt kell kifizetne, az milyen opcionális választási lehetőségeket jelent a munkavállalók részére.

Megbízási díj, önálló tevékenységből származó jövedelem számítás 2017

A mellékelt Excel tábla segítségével kiszámíthatja, hogy ha önálló tevékenységet végez, és rendelkezik munkaviszonnyal, rendelkezik 10%-os költséghányad elszámolásról, mennyi nettó jövedelemre tesz szert.

 

Ajánlott szakmai oldalak:A fentieken túlmenően az interneten számos hasznos forrás található, amelyekre a HR iránt érdeklődő építhet, ha információkat keres. Ezek körül ajánlunk néhányat:

Partnereink

Szolgáltatásainkat számos partner bevonásával nyújtjuk. Hasonló gondolkodásunk miatt az ő honlapjaik is szolgálhatnak újdonságokkal, ezért őket is ajánljuk:

A Béradmin más, mint egy hagyományos könyvelőiroda!

Kihelyezett bérszámfejtés, bérszámfejtés outsourcing szolgáltatás. Bérszámfejtőink az elmúlt években havi szinten 200-250 millió Ft / hó bérköltséget kezeltek. Ezt az összeget osztották fel munkavállalóként legalább 20 féle adóra és járulékra, ennek az összegnek adják meg az utalási listáit, bevallásait, költséghelyi bontásait. Ez után a havi összeg után állták a sarat OEP ellenőrzéskor, vagy éppen APEH ellenőrzés alatt.

Tapasztalatunk a garancia a munkánk minőségére!