Cégünk

A Béradmin Kft-t 2009-ben három, bérszámfejtés és HR területen vezetőként is több éve dolgozó magyar magánszemély alapította. Székhelyünk Budapesten van, ugyanakkor szolgáltatásainkat az ország egész területén nyújtjuk.


Miben más a Béradmin, mint egy hagyományos könyvelőiroda?

Partneri alapon nyújtjuk szolgáltatásainkat. Amit művelünk, az egy szakma. Lehet jól és kevésbé jól művelni. Mi szeretnénk minden ügyfelünkkel megosztani a birtokunkban lévő tudást, tapasztalatot, mert csak úgy van értelme, ha mindenki profitál belőle és nem csak mi értjük, mit lehet és mit nem. Ezért heti-havi gyakorisággal személyesen találkozunk ügyfeleinkkel, kérdéseikre válaszolunk és új ötletekkel szolgálunk.

Munkavállalóinkban hosszútávon gondolkodunk. Mi magunk is hasznosítjuk a bérköltség tervezést. Így nincs boríték, nincs külön bérlista, és mégis a teljes bérköltség fele a munkavállalóknál marad. Ennek részeként átvállalunk egyedi oktatás költségeket, nyugdíj- és egészségpénztári befizetéseket. Egyedi igényeknek megfelelő természetbeni juttatásokat nyújtunk.

Mi, a Béradmin dolgozói figyelünk környezetünkre. Ha már ilyen papírigényes ez a szakma, csak újrahasznosított papírral dolgozunk, és amit a jogszabály megenged, azt elektronikus formában tároljuk.

Mentalitásunk

„Nem tudtam, hogy lehetetlen, ezért megcsináltam.”


„Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása.”


„Attól hogy szükséges, még lehet értelme.”