Az alábbi riportokat szolgáltatjuk

A nettó munkabérek elutalása előtt összesítő listát készítünk a megbízó részére, ellenőrzésre, melyből névre szólóan látja, kinek mennyi lesz a nettó fizetése, mennyi lesz a nettó bérutalás összege, illetve mekkora lesz a havi adó, és járulék befizetendő összege.
A könyvelés felé elkészítjük a könyvelési átadást, leegyeztetjük a könyvelést, a bevallást és az utalást. Elkészítjük, és a hatóságok felé továbbítjuk a havi adó- és járulék bevallást, OEP jelentéseket, KSH statisztikákat.

 

 

Minden kötelező jelentésről (NAV, KSH, OEP) a megbízó is kap másolatot. Minden kapott és szolgáltatott adatot elektronikusan mentünk, és havi - két havi rendszerességgel elküldünk a megbízó részére is. A CD-k tartalmaznak minden olyan adatot, ami a béranyagok archiválásának része minden egyes munkavállaló bére, elszámolása, céges összesítések, riportok visszakereshetők, ellenőrizhetők.

Ezen felül egyedi riportokat, egyeztető listákat küldünk, mint szabadság egyeztető, munkabérelőleg egyeztető, utalvány és tagdíj egyeztető.

 

 

Költséghatékony bérszámfejtési megoldásról érdeklődöm:

E-mail:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Cégnév:
Telefon:*


Gyakran Ismételt Kérdések

 

Iroda: 1165 Budapest, Szabadság u. 6. II/6

Székhely: 1222 Budapest, Mész u. 6.

Telefon: +3619997672

Fax: +3619997671

E-mail: ugyfelszolgalat@beradmin.hu

Személyes találkozó egyeztetése céljából keresse ügyvezetőnket:

Bai Katalin
70/311-1807